Popołudniowa wycieczka na Wolę Krogulecką za Barcicami. Cudowne miejsce. maluszek zajada ze smakiem borówki i poziomki - dla niego liczą się tylko te prosto z krzaka.
Masz rację Wola Krogulecka należy do NAJŁADNIEJSZYCH Miejscowości jeżeli chodzi o dojazd są nowe drogi nawet do pól specjalnie dla mieszkańców i turystów co lubią jeździć na rowerach przepięknie jest przez cały rok ale mi się najbardziej podoba się Wiosną . oprócz tego co powiedziałem jeszcze na woli są oznakowane szlaki turystyczne tak że bardzo polecam zwiedzać ta miejscowość , najlepiej wybrać się z dziećmi choćby dlatego że jest czyste i świeże powietrze czuć że się oddycha, pozatym można poznać i nauczyć się miejscowe sposoby uprawiania roli oraz jak kolega sfotografował można się delektować dziko rosnącymi jeżynami jest jeszcze więcej zalet tej miejscowości ale poznać je można jeśli Państwo przyjadą :) :) :) :)
"ŻEBY SIĘ DOWIEDZIEĆ TRZEBA PRZEŻYĆ" - 2009-06-22 09:26
WOLA KROGULECKA Piękna miejscowość " góra:) " można zobaczyć wiele rzeczy nawet inne miejscowości np Stary Sącz, Rytro i inne ... wyznaczone są szlaki dla turystów. idealne miejsce dla tych którzy pragną wyczerpujących przygód ponieważ w niektórych odcinkach tego rejonu jest ciężko . powiem krótko Jest Przepięknie Ale Żeby Się Dowiedzieć Trzeba Przeżyć
Brzmi jak reklama, ale popieram - tam jest przepięknie!!! Kiedyś mama zabrała tam na przejażdżkę znajomych z Warszawy i aż dech im zaparło jak zobaczyli widoczki - nawet działkę od razu chcieli tam kupować:-))
BPE Blanka, Piotr i Eryk czyli podróże naszej rodzinki